Meteen naar de inhoud

IA-E.BE

ia-e elektro logo

Domotica

Laat je graag je bad op afstand vollopen, de tuinverlichting op een bepaald uur oplichten, je lichten dimmen en liefst nog bediend vanop je Iphone? Ook op al deze vragen kunnen wij volmondig antwoorden.

Met domotica kan je heel je huis besturen op afstand of van thuis uit, dit volgens uw eigen voorkeuren, door middel van instellingen die je steeds opnieuw kan aanpassen.
Je kan het zowel simpel als geavanceerd opstellen. Denk maar aan het opzetten van sfeerverlichting, automatische rolluikbediening, automatische verwarmings- of ventilatie instellingen per kamer, … Alles is mogelijk vanop afstand met domotica. Verlichting aan-en uitdoen vanuit het buitenland om mogelijke indringers af te schrikken. Het automatisch sturen van de zonnewering op afstand, met 1 druk op de knop de sfeer veranderen in een bepaalde kamer of het licht uitdoen in het hele huis,…
Je domotica aansturen kan op verschillende manieren : Bijvoorbeeld door middel van het bedieningspaneel van het domotica systeem of met je smartphone, tablet, laptop of PC.