Meteen naar de inhoud

IA-E.BE

ia-e elektro logo

About us

ELEKTRICITEITS
WERKEN MET OOG VOOR DETAIL

IA-Elektro staat in voor de volledige elektrische installatie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle elektriciteitswerken zullen bovendien keuringsklaar worden afgeleverd. De elektrische installatie is inclusief de renovatie of voorziening van een elektriciteitskast.

KWALITATIEVE MATERIALEN

Naast de volledige elektrische installatie voorzien wij ook kleinere algemene elektriciteitswerken, gaande van het voorzien van binnen- en buitenverlichting tot kabels trekken en zoveel meer. Alle elektriciteitswerken zijn mogelijk bij ons. Daarbij wordt gebruikgemaakt van kwalitatieve materialen en technieken.

Alle elektriciteitswerken worden in overleg met de klant tot in de puntjes uitgevoerd. Al onze werken worden aangepakt met oog voor detail. Graag komen wij bij u langs om de situatie in te schatten en u de nodige oplossingen aan te bieden.

VRAAG GERUST EEN OFFERTE AAN

Bent u nog op zoek naar een ervaren elektricien? Vraag dan snel een offerte aan. Heeft u nog een aantal vragen omtrent u project? Dan loont het de moeite om snel contact op te nemen. Alles wordt u van naaldje tot draadje uitgelegd door onze vakman.